Hoe ziet ons team er uit en waar zijn we actief?

Tags: , ,

Bij Raakvlak Architecten bestaat het team uit drie gepassioneerde individuen:

Matthias Zaman, bestuurder-architect, is het creatieve brein achter Raakvlak Architecten. Hij leidt het bureau met passie en toewijding. Hij coördineert alle projecten en is het centrale aanspreekpunt.

Sarah is project-architect en brengt frisse ideeën en innovatieve concepten naar de projecten. Haar esthetische benadering draagt bij aan het karakter van onze ontwerpen.

Geoffrey is de expert op het gebied van BIM (Building Information Modeling). Hij assisteert bij de uitwerking van de dossiers en zorgt ervoor dat de ontwerpen nauwkeurig worden uitgewerkt.

Samen vormen wij een dynamisch team dat zich elke dag opnieuw inzet voor het leveren van hoogwaardige en architecturale oplossingen voor al onze klanten.

Bij Raakvlak Architecten streven we ernaar om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten.
We geloven in vertrouwen, transparantie en wederzijds respect als basis voor een succesvolle samenwerking. Onze reputatie als betrouwbare partner, die zich inzet voor het succes van elk project, is voor ons van onschatbare waarde. We zijn er trots op dat we niet alleen ontwerpen leveren, maar ook een positieve en waardevolle ervaring bieden, van concept tot oplevering.

 
Contact    raakvlak architecten
    smisstraat 49
    9120 vrasene