PROJECT EW -
Lichte woonst maximaal gelinkt aan landschap

“Deze woning is dwars ingeplant op een trechtervormig perceel, wat resulteert in een lang en diep huis met achteraan een speelse volumetwist. Om geen tunnelgevoel te krijgen, zijn de ruimtes op heel dynamische manier aaneengeschakeld: de keuken fungeert als koppelteken tussen de eetkamer en een verlaagde zithoek, terwijl een sober, natuurlijk materialenpalet de warme sfeer versterkt. Grote glaspartijen maken maximaal contact met zowel de straat als het groene landschap.”

PROJECT FJ -
Totaalrenovatie met respect voor verleden

“Deze oude fermette kreeg een hedendaagse invulling en uitstraling met maximaal behoud van authentieke elementen. Het ontwerp wordt gekenmerkt door strakke zwarte dakkapellen, een open plan en kamerhoge landschapsramen die het decennia oude gebouw de eenentwintigste eeuw binnenloodsen.”

PROJECT CC -
Drie appartementen als compacte meergezinswoning

“Hier wonen verschillende mensen samen onder één dak, maar elk in hun eigen privéappartement. Onregelmatig gepositioneerde en overgedimensioneerde ramen brengen niet alleen optimaal licht en zicht naar binnen, ze doorbreken ook het concept van de neutrale zadeldakwoning.”

PROJECT IB -
Zwevend blok als tweewoonst

“Dit zwevend balkvolume op een contrasterende plint oogt als één huis, maar herbergt feitelijk twee woningen met een identieke indeling. Alle toegangen zijn visueel verborgen, terwijl de integratie van zowel een inpandige garage als carport het concept versterkt.”

PROJECT MP -
Uitbreiding met perspectief op polders én levenslang wonen

in uitvoering

“Het aanbouwvolume is via een tuinmuur en lichte insprong subtiel geïntegreerd in de bestaande woonst. Het bevat een grote suite met badkamer en dressing, en mondt achteraan uit in een polyvalente ruimte die een 180°-zicht biedt op kilometers ver groen.”

PROJECT TO -
finalist voor de architectuurwedstrijd ‘uitzichtpunt niemandsland'